Campanya HO FEM AGROECOLÒGIC

El passat 26 de març es va donar el tret de sortida a la campanya #hofemagroecològic, una campanya presentada pels grups i cooperatives de consumidors del Camp de Tarragona amb l’objectiu d’animar a les persones a consumir de forma organitzada agroecològicament. A continuació us presentem la notícia publicada per CoopCamp.

Davant la situació d’emergència, les organitzacions agroecològiques s’han enxarxat més que mai per reivindicar un model de consum responsable amb les persones i amb la vida.

Grups i cooperatives de consum del Camp de Tarragona que treballen de forma coordinada des de fa temps, llencen la campanya #hofemagroecològic amb l’objectiu de posar en valor la pagesia i els productes de proximitat i locals com una manera de fer front a la crisi i a la situació d’emergència actual.

La peça audiovisual que engloba la campanya visibilitza les diferents alternatives existents organitzades que hi ha davant l’especulació alimentària i reivindica l’economia social i solidària per garantir un futur sostenible.A Catalunya hi ha més de 160 grups i cooperatives de consum, onze de les quals es troben al Camp de Tarragona.

CoopCamp (2020) Campanya #hofemagroecològic dels grups i cooperatives de consum  https://bit.ly/2WSJo2h

Veure a YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=OFgsqrAN5ws&feature=youtu.be

Extret de la web de: